Usluge

Kao najmladji član „Level „ kompanije u njenom sklopu egzistira i projektni biro „Level projekt“. Sastava 2 arhitekte, bogatog iskustva i inženjera svih faza potrebnih za projektovanje.
Pored arhitektonskog projektovanja, projektni biro “Level projekt” se bavi izradom planske dokumentacije, dizajnom enterijera, konsaltingom ,tehničkim prijemom objekata I ozakonjenjem privatnih I poslovnih objekata.
Poseduje licence za izradu projektne dokumentacije svih tipova i veličina objekata, enterijera, spoljnog uređenja prostora.
Bavi se pripremom i izradom kompletne projektne i projektno-izvođačke dokumentacije, od prikupljanja prethodnih podataka za gradnju, preko projektovanja i nadzora nad izgradnjom objekta.
Takodje se bavi prikupljanjem svih dozvola,saglasnosti,rešenja I ostalih papira potrebnih za izgradnju.
Imamo dobre kontakte u Katastru,Upravi za planiranje,Direkciji I drugim institucijama koje se bave gore navedenim poslovima.
Od svog nastanka ova projektantska kuća je stekla veliki broj poslovnih partnera i posluje sa širokim krugom investitora. Sarađujemo sa mnogobrojnim stručnim licima i firmama iz oblasti građevinarstva i drugih delatnosti u Srbiji.